Koristno Več o ponudbi Kontakt
DOMOV
Podrobnejši opis ponudbe
Povezava 2
Povezava 3
Povezava 4
Kontakt
 
   
   
 
Trenutno se nahajate tukaj :   DOMOV » Koristno » Računalništvo » Spletne strani » Ponudba
 
Aktualno
 
Aktualno 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor sit elit, sed diam nonummy nibh commodo consequat.
Več »
Aktualno 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor sit elit, sed diam nonummy nibh commodo consequat.
Več »
Aktualno 3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor sit elit, sed diam nonummy nibh commodo consequat.
Več »
 
 
Podrobnejši opis ponudbe
Ta spletna stran je lep primer HTML strani.
Več podatkov najdete spodaj.


Podrobnejši opis posameznih komponent:


Izdelava spletne strani
Spletna stran je izdelana iz enostavne HTML kode. Namenjena je predstavitvi dejavnosti, storitve in osnovnih podatkov podjetja (ali posameznika), npr. podjetje, ponudba, reference, o nas, kontakt,... in podobne podstrani. Za bolj ali manj statične podatke in ne podatke, ki se vsakodnevno spreminjajo. Za vsakodnevne spremembe npr. aktualnega izdelka, tedenske ponudbe in podobno lahko poskrbi spletna aplikacija za kataloge in trgovine (oglejte si primer). Seveda pa to ne pomeni, da je primerna le za kot statična stran. Vse je stvar dogovora.


Spletna domena po želji (gostovanje po dogovoru)
Domeno izberete sami (damo Vam nasvet) in sicer glede na potrebe ali panogo, ki jo opravljate. Če ste vodoinštalater bomo poizkusili dobiti domeno kot je npr. www.vodovodne-resitve.si ali kaj podobnega.
Domena mora biti kratka, prepoznavna in najbolje, da vključuje tudi ključno besedo dejavnosti... saj iskalniki upoštevajo tudi to "malenkost"...
Obstajajo tudi zelo kvalitetni brezplačni ponudniki domen, vendar jih odsvetujem, ker vedno vključujejo v domeni tudi lastno "ime" npr. www.weeblyvodovodne-resitve.com in bo vsakdo mislil, da ste podjetje "Weebly" ali kaj podobnega.


Gostovanje spletne strani pa je odvisno od vaših zahtev. Običajno se za gostovanje s spletno domeno, podatkovimi bazami, forumom, blogom, Facebookom in še katero malenkostjo ne potrebuje zahtevnega ponudnika gostovanja (na voljo že od 6 € na mesec), zato le-to ne predstavlja velikega stroška. Lahko pa se odločite za brezplačno gostovanje, vendar se boste morali sprijazniti s spletno povezavo na dnu spletne strani na ponudnika brezplačnega gostovana (primer: Spletna stran gostuje na stežnikih www.webhost.com).


Optimizacija in vpis v iskalnike
Optimizacija je ena izmed najpomembnejših ali celo najpomembnejša stvar (poleg vsebine strani), saj je zelo pomembno, da Vas spletni iskalniki najdejo. Kaj Vam namreč pomaga imeti spletno stran, če "ne obstajate". Poskrbimo lahko, da bo Vaša stran optimalno prilagojena standardom za kvalitetno optimizacijo in se bo kaj kmalu uvrščala na prve strani iskalnikov. Vpisali Vam jo bomo tudi v spletne iskalnike, kar še dodatno pripomore k prepoznavnosti. Lahko pa se odločite tudi za plačano oglaševanje, kot jih ponuja Google, Facebook, Najdi.si ...


Facebook stran
Uredimo vam Facebook stran z lastno domeno npr:
http://www.facebook.com/domena.vasega.podjetja
Poskrbimo za vse detajle, ki so potrebni, da stran zaživi. Potem jo v svoje roke prevzamete Vi in ustvarjate lastne vsebine, dodajate fotografije,...


Spletni forum
Spletni forum omogoča aktivne vsebine in razpravljanje o določenih vsebinah, ki bi jih radi imeli na spletu oz. samem forumu.
Vzpostavimo ga do stopnje, ko vse deluje in nato nastopite Vi v vlogi administratorja in urejevalca vsebin...


Blog

Ustvarimo Vam Blogger, spletni blog, in ga preusmerimo na Vašo lastno domeno (spletno stran) in uredimo povezave iz spletne strani ...


Google Analytics koda (statistika)

Odlično spletno orodje, s katerim lahko spremljate obisk Vaše spletne strani in vodite statistiko... ključne besede,...
Google Analytics povezava


Izdelava dizajna (najraje z Vašimi fotografijami)
Izdelamo dizajn prilagojen potrebam Vaše spletne strani. Najraje z vključenimi fotografijami, ki so Vaša last in torej avtorsko zaščitene.
V nasprotnem primeru Vam preprost dizajn izdelamo mi ali pa se lahko odločite za zakup kakšne fotografije, ki bi bila idealna za Vašo spletno stran.
Najbolje, če samo uporabimo nekaj Vaših lastnih fotografij in jih vkomponiramo v stran z lepimi preprostimi barvnimi detajli, kot jih vidite tudi na tej strani.


Kontaktni obrazec (kot ta spodaj)
Enak kot je spodnji kontaktni obrazec.
Seveda pa lahko tudi kaj dodamo, spremenimo, ...


Spletno galerijo (za fotografije)
Preprosta spletna galerija.


Spletni katalog (možnost spletne trgovine - dogovor)
Spletna trgovina oz. spletni katalog.
Primer si lahko ogledate tukaj.


Ostalo po dogovoru... (e-mail naslovi,...)
K spletni domeni pripada elektronski naslov npr. info@vasa.domena.si
Spletna podpora in pomoč pri spremembah strani v prihodnosti.
Naredimo Vam natančna navodila, kako lahko urejate in sami spreminjate nastavitve, vsebino, ... in nudimo pomoč, če jo potrebujete.

Za karkoli dodatnega ali kakršnokoli vprašanje nam pošljite vprašanje in v najkrajšem času Vam bomo odgovorili.

 
Nazaj  
 
Pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca ali na mail:
    zadovoljna.stranka@gmail.com

 

KONTAKTNI OBRAZEC

 
 
 
 
  * obvezna polja
 
 
 
Domov Podrobnejši opis ponudbe Povezava 2 Povezava 2 Povezava 3 Povezava 4 Kontakt
Pravice pridržane © 2012 www.domena.si Izdelava spletnih strani "Student's project".